Hem / Kropp & Själ / YOGALATES BY LEFTEROW I AYUR VEDANS TECKEN PÅ ELEMENTS SPA
clairion

YOGALATES BY LEFTEROW I AYUR VEDANS TECKEN PÅ ELEMENTS SPA

Jag hade en fantastisk vistelse och härlig söndag på Clarion Hotel Elemens Spa.  En oas i absolut allians med mig. Spa avdelningens inspiration är hämtad från Asien och den Ayrvediska filosofin där alla element, luft eld och vatten rymd och jord plockas in och appliceras.

elements spa

Polen inne och ute med utsikt. Love it.

elments spa

Is och kyla efter en hettande bastu…

Utifrån vem du är, anpassar sig dem olika spa behandlingarna med tanke på vilka doshor och kroppstyp som beskriver dig, för att på bästa sätt ta hand om dig som person. Vad sägs om Nirvana Signature Treatment, Elements Spa Massage eller unna dig en Ayurvedisk hälsorådgivning. Elements Spa är i min mening ett guldkorn som jag själv ska utforska bland välgörande behandlingar.  En fantastisk oas, gömd på söders höjder.

Ayurvediska shot

3 shots, Vata, Pitta eller Kapha. Och ett glas champagne…

Om man inte vet vilken dosha man tillhör är det bäst att pröva alla ; )

Om våra doshor får det bli ett senare inlägg.  Själv tror jag till stor del jag kan vara en Vata. Träning som balanserar Vata är lågintensiv träning, promenader, body mind, yoga, pilates och qi gong.

Eftermiddagen bjöd på föreläsning och Yogalates by Annette Lefterow.

Hemma fick jag höra att jag var så balanserad, och härlig! Eftermiddagens treat gjorde mig verkligen gott.

Lefterow Wellnessguide förenar tanke kropp och själ och har inslag av yoga som en stressförebyggande ingrediens, pilates för den inre muskulaturen och hållning, meditationen för den mentala träningen och ayrvedan vilket betyder –  läran om livet. Inslag av spa och dans finns för att komma ikontakt med  livsglädje och frigöra energi.

Annette är en Wellness Ängel och står bakom fler koncept där hon blandar två träningsformer och skapar en tredje variant. Värme och kyla kombineras precis som i den Ayrvediska filosofin. Wellness by Lefterow inspirerar. Hon håller även i Vip grupper med celebriteter och coachar  privat i hemmet  hos många med stor integritet. Utöver det gör hon en massa samarbeten,  bland annat med  1,6 och 2, 6 miljonersklubben.

yoga

Yogalates är en kombination av yoga och pilates och körs bla på SATS, där det snart lanseras ytterligare en träningsform by Lefterow…

Mer om hennes Wellness guide program, kurser och föreläsningar hittar du här.

With Love,

Ann-Sofie

För mer Beauty and Spirit, kika in på min blog.

instagram @byejdelund

Designer & Interior Stylist / Intuitive Energy Consultant

spiritualfashionista.net

Ann-Sofies är grundare till Spiritual Fashionista, ett sensuellt showroom för den moderna spirituella kvinnan. Ur hennes sensitivitet för energier och passion för det vackra är hennes personliga mission att skapa balans i allt hon gör. Det är essentiellt i hennes eget liv och idag hjälper hon andra att släppa rädslor och komma ikontakt med sin egen inre sanning att blomma inifrån och ut genom intuitive energy healing / guidance, styling och inredningsuppdrag.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>