Hem / Hemmet / Pop-up fotogalleri i Audi Forum
fotogalleri terry oneill

Pop-up fotogalleri i Audi Forum

Idag öppnade The Photogallery en exklusiv fotoutställning med världsberömda fotografier, där ibland Terry O’Neills verk. Terry O’Neill var själv på plats och berättade stolt om sina bästa fotominnen för gästerna och Jessica Gedin som var kvällens värd.

O’Neills arbeten har publicerats i tidningar som Vogue, The Rolling stone och Life. Hans fotografier är ikoniska och detta var ett ypperligt tillfälle att möta ett stort namn inom konstvärlden. Genom åren har han fotograferat många kända namn så som; Audrey Hepburn, David Bowie, Mick Jagger och The Beatles.

För maten stod Pontus! och det serverad små tilltugg med karjohanssvamp och kronärtskockpure, Vingruppen stod för de vita vinerna.

 

pontusgroup 1Processed with VSCOcam with b5 presetpontusgroup 2 

Ambassadör Caféer

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>