Hem / Livets goda / Thai House

Thai House

Thai House Nybrogatan 42

Jag älskar allt som har med Thailand att göra. Därför äter jag thaimat så ofta jag får möjlighet här hemma. Jag har under en längre period gått till en av stans bästa som ligger på Nybrogatan 42. Strax efter min andra favorit restaurang Nybrogatan 38- som jag kommer skriva om nästa gång.
Thai House är en mycket mysig restaurang, med soft musik, dovt ljus och tända ljus på borden. Baren är influerad av en riktig thai-klassiker med bambu, stråtak och blinka blinka ljus i olika färger.

Thai House Wok Nybrogatan 42

Restaurang Thai House Wok Nybrogatan 42

Tavla Thai House Inredning Thai House Nybrogatan 42 Fönstret Thai House Nybrogatan 42 Baren på Thai House Wok

Jag och min familj svängde förbi den här gången och blev bemötta med en sedvanlig vänlighet. Vi hade varit förbi ett par ställen tidigare, där man fick ett intryck att hela servisstyrkan hade hellre velat stannat hemma i sängen i stället för att jobba. På Thai house blir man alltid lika bra bemött! Super bra och snabb service.
Min man tappade en kniv på golvet- och vips så var det en servitör där med en ny uppsättning i handen.

Thai House Pad Thai Thai House Barnmat Thai House Pad Mhed biff Thai House

Barnen vill inte så stark mat, men det är inga problem här. Vanligtvis när man beställer in ett par barnmåltider så smakar de inte så mycket alla gånger- vilket inte gäller här. När vi fick in tallrikarna så trodde vi aldrig att barnen skulle klara av att äta upp, men de svepte i sig nästan hela deras portioner. Ett extremt bra betyg måste jag tillägga! En barnportion kostar 75 :- per rätt.
Vårrullarna serveras med massor av sweet chili sås, och det räcker att man delar den rätten med sitt sällskap. Därefter kommer nämligen ett lass med mat! Min man beställde in wokad biff med grönsaker och jag en Pad Thai med räkor. Runt en femhundring för allt blev det med dricka. Nöjda och glada blev vi den här gången också…

Ambassadör Mat & Resor

Vet ingen som reser och går på restaurang så mycket som Louise. Och för den som inte känner henne kan jag tala om att det är en upplevelse i sig att lyssna på henne berätta om dessa upplevelser. Hennes passion för mat och resor lyser i hennes ögon och hon delar gärna med sig!

Läs mer om

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>