Hem / Kropp & Själ / Spirituell ambassadör för Kropp & Själ
citat "Something Beautiful" - Pinterest

Spirituell ambassadör för Kropp & Själ

Låt mig presentera mig, jag kommer framöver vara er ambassadör för kropp och själ. Här ska guldkornen utforskas bland hälsoboosts, upplevelser och behandlingar. Allt för att hålla vår energi hög och att skänka lyx för både kropp och själ.

Jag är övertygad om att våra tankar skapar vårt liv. Negativa tankar förgiftar kroppen och ändrar dess kemi. Personligen tror jag att det är hur vi förhåller oss till saker och ting som är en av dem viktigaste byggstenarna att arbeta med.

Det är inte alltid helt lätt att leva i harmoni med kropp och själ i en hektisk tillvaro, som för många av oss medför ett stressigt liv emellanåt. Styrs du av viljan eller utifrån den energi du har i ditt hjärta?

Vi har oändliga möjligheter om vi kan släppa vårt begränsade sinne. ”The Law of attraction” gör att vi drar till oss det som finns i våra hjärtan. Det finns inget vi inte kan få men vi kan heller aldrig få något som vi inte kan skapa inom oss själva. Vi följer alltid det som ligger under ytan. Därför är det viktigt att vi gör oss  av med rädslor och blockeringar. Då kan vi på ett medvetet plan lägga in det vi vill i form av tankar och drömmar för att skapa våra liv och se det manifesteras.

För mer själslig inspiration kan ni följa mig på facebook/ Beauty of Spirit by Ejdelund eller varmt välkomna att titta in på bloggen . Senaste inlägget skriver jag om kraften bakom ”Jag är-energin” i ”I am everything”. Ordet du använder dig av efter, Jag är, har ett starkt budskap till ditt undermedvetna.

Här på Stureplansguiden kommer du därför hitta stärkande affirmationer. Frågor som berör vikten av stunder i tystnad. Kontakten med vår inre kompass. Intuition. Reflektion. Om välmående och gåvan om att unna sig.

Är du en person som tillåter dig att ta emot det goda i livet? Värderar du dig själv? Vad behöver vi släppa för att komma vidare? Tillit. Hur kan vi stärka vår kropp för att vara ett sådant bra verktyg och instrument som möjligt?

När vi är i kontakt med vår inre sanning, vet vi vilka vi är och var vi kommer ifrån. Vi vet vad vår mening och vad vårt personliga syfte är. När vi expanderar vår syn släpper vi vårt behov av att få frågan varför besvarad.

Tack till Stureplansguiden, det ska bli kul att skriva för er så häng med mig i min transformation och låt er inspireras!

Byredo doftljus

BYREDO PARFUMS, doftljus, NK. Dofter för både honom och henne.

Byredo doftljus

 

vita rosor

Vackert för ögat, ljuvliga dofter och färska blommor.

Nästa vecka kommer fler välgörande julklappstips!

 

Tills dess ha en fortsatt härlig vecka,

Love,

Ann-Sofie

instagram @byejdelund

min blog eller mer Beauty of Spirit hittar ni här.

Designer & Interior Stylist / Intuitive Energy Consultant

spiritualfashionista.net

Ann-Sofies är grundare till Spiritual Fashionista, ett sensuellt showroom för den moderna spirituella kvinnan. Ur hennes sensitivitet för energier och passion för det vackra är hennes personliga mission att skapa balans i allt hon gör. Det är essentiellt i hennes eget liv och idag hjälper hon andra att släppa rädslor och komma ikontakt med sin egen inre sanning att blomma inifrån och ut genom intuitive energy healing / guidance, styling och inredningsuppdrag.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>