Hem / Shopping / Barnmode / Årets julklapp är att Ge

Årets julklapp är att Ge

Så här när julen nu knackar på vår dörr, vill jag få oss alla att tänka till, vi konsumerar som aldrig förr. Julen är kärlekens tid, men också ensamheten och utanförskapets kära högtid.

Idag blev jag berörd när jag gick i Fältöversten, en pappa med två barn som ville ha olika saker som de i skolan har, jag hörde den klassiska kommentaren: Alla har det, jag vill med ha det. Själv såg jag hans dystra ögon, jag såg hans yttre och jag läste bakom raderna.

Samhället är inte rättvist, vi visar upp vår status med våra kläder, till och med våra barn blir en del i statusens maktspel. Skilda världar utspelar sig bakom fasaderna i Stockholms centrala delar. Ett område spenderar, vissa försöker spendera och andra har inte ens råd att ge sina barn varken kläder eller mat.

Julen är här, alla kommer inte ha den där perfekta julen. Men vi som har möjlighet att ha den, har möjlighet att göra skillnad. Jag lämnade nyligen 2 stora säckar med kläder till OneKindAct som arbetar ideellt med att förändra människors liv. De gör skillnad och därför vill jag lyfta fram dem idag.

Har du barnkläder och kläder till barnens mammor, så står de med utsträckta armar för att lämna dem till familjer i Stockholm. Vissa är hemlösa, andra lever under hemska omständigheter.

Tack till Nina von Krusenstierna för att du och dina kollegor i styrelsen gör ett fantastiskt jobb.

Vill du känna tacksamheten som fyller kroppen när man ger till de som behöver? Då kan du ringa eller smsa Nina på 0733-521932, så ordnar ni upp vart kläderna lämnas/hämtas.

 

 

Ambassadör Barnmode

Hon är barnmode-experten som ses frekvent i media som entreprenören som skapar sitt sätt att lyckas som ensamstående mamma. Hennes hår-rosetter och exklusiva väl utvalda märken pryder många ”mini fashionistas” på Östermalm. Låt dig inspireras av hennes val!

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>