Hem / Shopping / Barnmode / Gatan med flest barnbutiker
Gatan med flest barnbutiker

Gatan med flest barnbutiker

Så var det dags att göra entré som ambassadör för barnmode här på Stureplansguiden, låt mig en gång i veckan inspirera dig till din barnshopping runt Stureplan.

Vad och vart handlar man? Vad bjuder denna höst på för trender? Frågorna är många och här vill jag varje måndag bli din inspiration.

Runt Stureplan ser vi mammor som varvar latté med att fylla vagnen med shoppingpåsar, barnbutikerna är många och valen likaså. I den givna rundan har vi det klassiska stråket på Nybrogatan, låt mig göra en närmare presentation över gatan med flest barnbutiker.

butiken okt1

GUIDE NYBROGATANS BARNBUTIKER

  • ByEngberg, Nybrogatan 72. Min alldeles egen lilla exklusiva butik som erbjuder fina barnkläder 0-10 år från de mest efterfrågade varumärkena, från varumärken som Marie-Chantal, Villalobos, Leopold & Livia, Mon Marcel, Ver de Terre, MarMar, Poppy Rose mfl. Butiken känns som en godisbutik där bara de bästa godisarna får plats.
  • Bonti, Karlavägen 67 (intill Nybrogatan) är den bästa barnbutiken för alla som ska få barn och som har bebisar. Här hittar man allt man behöver för babyn så som de bästa barnvagnarna, möbler och allt man kan tänkas behöva under bebistiden. Bugaboo, Mclaren, Stokke mfl.
  • Kiddies, Nybrogatan 44 erbjuder kläder från klassiska varumärken så som Ralph Lauren, Moncler, Reima, Sorel, UGG mfl. Östermalms bästa utbud utav skor.
  • Sprall, Nybrogatan 51 erbjuder såväl inredning, som barnkläder. Barnkläder från varumärken som Mini Rodini, Mini A Ture, The Tiny Universe. Här finner man kläder i färgsprakande färger till skillnad från de övriga butikerna på gatan.
  • Lucca, Nybrogatan 34 erbjuder störst utbud i Sverige utav Ver de Terre, här finner man även varumärken som Stella McCartney och Caramel Baby & Child. Även här erbjuds ett brett sortiment utav skor.
  • Avsluta rundan med att besöka en utav stans mysigaste leksaksbutiker; Leksaksborgen på Östermalmstorg 2.

o och johanna

 

Jag & min dotter på väg från en shoppingtur, Olivia införskaffade sig UGG från Babyshop.se nya butik i Sturegallerian. Detta tycker jag är en perfekt söndagslook. 

Så vad är det som gör den andra butiken annorlunda den andra? Sortimentet och servicen varierar i butikerna. Var kund har sin favoritbutik och kvinnorna som älskar att gå hem med shoppingpåsarna fulla behöver bara vandra Nybrogatan för att finna allt man behöver för den perfekta barngarderoben.

Varmt välkomna att besöka min och de andras kvinnornas butiker längs gatan där barnmodet är i fokus.

Vi ses på måndag igen, då bjuder jag på höstmodets it-plagg för barnen. Om Du vill ha inspiration redan nu köp då nya Plaza Kvinna där jag har en egen sida som heter Engbergs Mini Me.

press plaza1

 

Ambassadör Barnmode

Hon är barnmode-experten som ses frekvent i media som entreprenören som skapar sitt sätt att lyckas som ensamstående mamma. Hennes hår-rosetter och exklusiva väl utvalda märken pryder många ”mini fashionistas” på Östermalm. Låt dig inspireras av hennes val!

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>