Hem / Shopping / Prylnytt / Happy Plugs hörlurar i äkta guld
Happy plugs 18k gold

Happy Plugs hörlurar i äkta guld

Den senaste produkten från Happy Plugs är lika mycket modeaccessoar som teknisk pryl. Happy Plugs som nominerades till Guldknappens accessoarpris 2013, har som första svenska företag designat exklusiva hörlurar i 18 karat solitt guld. Hörlurarna tillverkas för hand av en svensk guldsmed i Gamla Stan, Stockholm och kan beställas till ett pris av 95 000 kr.  

Happy Plugs hörlurar i 18 karat solitt guld är gjutna efter formen av Happy Plugs Earbuds och till varje par hörlurar används 25 gram guld som ger hörlurarna en tyngd som ett större smycke.

–  Våra hörlurar i 18 karat guld är ett riktigt statement piece och mer ett funktionellt smycke än en teknikpryl. Vi tycker att det är roligt att få vara först med att tillverka exklusiva hörlurar i solitt guld och trots den höga prisbilden så är jag övertygad om att vi kommer att få flera beställningar, säger Andreas Vural, vd och grundare av Happy Plugs.

För den som inte vill betala fullt så mycket lanserar Happy Plugs samtidigt ett mer plånboksvänligt alternativ, metallicfärgade hörlurar i guld och silver. De nya metallicfärgerna kommer att finnas både som Earbuds och In-Ear till ett pris av 249 kr respektive 349 kr.

Hörlurarna i 18 karat guld kan nu beställas på www.happyplugs.com till priset av 95 000 kr och har en leveranstid på 3-4 veckor. De metallicfärgade hörlurarna kommer att finnas till försäljning via hemsidan samt hos Telenor, Tre och MediaMarkt.

VD och medgrundare

Stureplansguiden

Efter 16 år som säljare, lyssnade Charlotte på sin inre drivkraft och bröt sig lös mot ett liv som entreprenör. Charlotte driver nu Hult Solution där hon är konsult inom digital kommunikation och på Stureplansguiden har Charlotte handplockat passionerade själar som uppdaterar dig inom sin expertis.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>